2008-2009

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος τα σχολεία της χώρας, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, μπορούν να κάνουν εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τα σχολεία θα μπορούν να επισκέπτονται την αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής καθώς και τους χώρους των εκθέσεων που λειτουργούν για τους σκοπούς της ενημέρωσης των παιδιών. Η Βουλή διαθέτει ξεναγούς που αναλαμβάνουν την ενημέρωση των μαθητών και την περιήγηση στους χώρους.

Αφού κανονίσετε την επίσκεψή σας στη Βουλή, απευθυνθείτε σε μας για να σας οργανώσουμε την εκδρομή. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων στην Αθήνα όλων των κατηγοριών και χρησιμοποιούμε λεωφορεία που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας με επιλεγμένους οδηγούς. Επίσης κανονίζουμε ειδικές επισκέψεις σε μέρη επιμορφωτικού ενδιαφέροντος.

Για να παράγουμε ασφαλείς, ποιοτικές, διαφορετικές και οικονομικές εκδρομές και όχι φτηνές και άχρωμες, βλέπουμε εξειδικευμένα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε εκδρομής και ψάχνουμε εκτεταμένα όλες τις περιπτώσεις και τις λύσεις.

πληροφορίες: Βασίλης Μπούτσιος
231 0605900